Waarom kiezen voor CalxPlus®?

Ontdek de CalxPlus®-oplossingen, speciaal ontworpen om bij te dragen aan het behoud van gezonde botten. Met zijn unieke vorm, optimale opname en uitstekende tolerantie biedt CalxPlus® de perfecte ondersteuning voor jouw botgezondheid:

Unieke & lekkere kauwtablet voor getrouwere inname

CalxPlus® is een zachte kauwtablet verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken: chocolade, sinaasappel, vanille en aardbei. Zijn aangename textuur en lekkere smaak, helpen jou bij de calcium inname op lange termijn. Geen onaangename kalksmaak of zanderig gevoel. (ook verkrijgbaar in capsules in te nemen met water).

Doeltreffend dankzij optimale combinatie van calcium, vitamine D3 & vitamine K1

CalxPlus® bevat gemicroniseerd calcium, zeer fijn gemalen voor een betere opname. Naast calcium bevat het nog twee andere ingrediënten die samenwerken voor een uiterst doeltreffende werking. Vitamine D3 bevordert de opname van calcium door het lichaam, terwijl Vitamine K1 ervoor zorgt dat calcium beter aan de botten hecht.

Zonder suiker, zonder bewaarmiddelen en met natuurlijk smaakstoffen

De formule bevat geen suikers of bewaarmiddelen, maar is gezoet met polyolen. Een blokje bevat minder dan 11 kcal. Op basis van natuurlijke smaakstoffen. Geschikt voor diabetici, tijdens zwangerschap en borstvoeding.

2 kauwtabletten CalxPlus® per dag voor een hogere doeltreffendheid

Uit de medische literatuur is gebleken dat enkel een trouwe inname van een calciumsupplement op lange termijn de beste garantie biedt voor het behoud van gezonde botten*.

CalxPlus® is zo lekker dat je het niet kan vergeten! Met slechts 2 CalxPlus® kauwtabletten elke dag ben je gerust en zeker van een goed behoud van uw botten.

Voor een optimale opname van het calcium CalxPlus® langzaam in de mond laten smelten. 

* Use of calcium or calcium in combination with vit. D. supplementation to prevent fractures and bone loss in people aged 50 years and older: a meta-analysis. The lancet: vol. 370, August 25, 2007 – Benjamin M P Tang et al.

CalxPlus®, voor wie?

Personen met een verhoogd risico; 50+ers, vrouwen in menopauze (door verminderde oestrogeenproductie), personen met inadequate calciuminname, personen met te beperkte blootstelling aan de zon en bijgevolg te lage Vit D bloedwaarden, personen die onvoldoende bewegen, personen met langdurige bedrust, vrouwen met een te laag lichaamsgewicht, …

In associatie met specifieke medicatie voor botontkalking zoals bv. Bifosfonaten. Bovendien is het een ideaal supplement voor zwangere en lacterende vrouwen. 

Gevallen waarin het gebruik af te raden is:

  • overgevoeligheid voor één van de bestanddelen
  • hoog calciumgehalte in bloed of urine
  • in geval van nierstenen (alleen te gebruiken op doktersadvies)

Raadpleeg uw dokter indien u bloedverdunners gebruikt. CalxPlus® is een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.